COPE

CINEMA

"Nadie" el reflex de la bèstia que portem dins

La història de com algú insípid es converteix en una autèntica màquina de matar. Si ets fan de Charles Bronson no quedaràs decebut.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 15:24

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"NADIE"A vegades, la persona en la qual ningú repara és la més perillosa de totes.

El guanyador d'un Emmy Bob Odenkirk (“Better Call Saul”, Els arxius del Pentàgon, Nebras-ca), és Hutch Mansell, un pare de família que aguanta amb resignació i sense defensar-se els cops de la vida. Un ningú.

Una nit, quan dos lladres entren a la seva casa, Hutch decideix no actuar i no tracta de defensar-se ni a l'ell mateix ni a la seva família, convençut que només així evitarà una escalada de violència.

Després de l'atac, la seva filla adolescent Blake (Gage Munroe, La cabanya) no oculta la seva decepció, i la seva esposa Becca (Connie Nielsen, Wonder Woman) s'allunya encara més.

Però les seqüeles de l'incident serveixen de detonant perquè Hutch esclati i alliberi la ràbia que ha acumulat durant anys, i li farà recórrer un violent camí en el qual sortiran a la llum foscos secrets i habilitats que ni ell sabia que tenia.

Per a salvar a la seva família, Hutch s'enfrontarà a un perillós enemic (al qual dóna vida el cèlebre actor rus Aleksey Serebryakov, la sèrie “McMafia” d'Amazon) i s'assegurarà que en el futur ningú torni a subestimar-li.


"CHAOS WALKING"
En Prentisstown, Todd ha crescut creient que la "Massilla" va ser la responsable d'alliberar un germen que va assassinar a totes les dones i va contagiar amb el "soroll" a la resta dels homes.

Després de descobrir un recés de silenci en un pantà, els seus pares adoptius l'obliguen a fugir el més ràpid que pugui, deixant tot enrere excepte un mapa del Nou Món i un missatge, així com una infinitat de preguntes sense respondre.

Aviat descobreix la font del silenci: una noia anomenada Viola. Els dos han d'avisar al més aviat possible sobre la imminent arribada d'una nau perquè l'intendent Prentiss pugui preparar un exèrcit per a la guerra.


"EARWING Y LA BRUJA"La majoria d'orfes odiarien viure en l'orfenat San Morwald, però aquest no és el cas de Earwig.

Ella sempre aconsegueix tot el que vol i quan vol, des que la van deixar abandonada a la porta sent un bebè. Però un dia, Bella Yaga i Mandrake disfressats de pares adoptius, s'emporten a la seva casa a la jove.

Ara la seva vida canviarà completament en aquesta llar plena d'habitacions invisibles, pocions i llibres d'encanteris. No obstant això, encara que hauria d'estar terroritzada, Earwig farà front a la situació utilitzant tota la seva intel·ligència i l'ajuda d'un gat parlant.

La pel·lícula de Studio Ghibli, basada en la novel·la de Diana Wynne Jones, estarà dirigida per Goro Miyazaki.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Reproducir
Directo Fin de Semana

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Escuchar
Directo Presentación de la Memoria de Actividades de la Iglesia en 2019- TRECE

Presentación de la Memoria de Actividades de la Iglesia en 2019- TRECE

Ver TRECE