COPE

"Hay que felicitarles porque arruinar al Barça es extraordinario"

A l'Esports COPE els impagaments als jugadors del Barça, els números del club amb Marc Menchén, el debat amb Guasch & Emilio Pérez de Rozas i entrevista a Viran Morros.

Audio

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:59

No us perdeu l'Esports COPE de dimarts amb la informació sobre els impagaments a jugadors del FC Barcelona. Amb Marc Menchén analitzem els números nefastos del club i ho debatem amb Tomás Guasch i Emilio Pérez de Rozas.El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les nostres enquestes sobre l'actualitat del Barça i de l'Espanyol.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Reproducir
Directo Fin de Semana

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Escuchar