COPE

PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 18 d'octubre del 2021.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 10:41

Avui hem tractat els següents temes:

-Les estels solidàries tornen a la platja de Castelldefels

El pròxim diumenge 17 d'octubre, la fundació Comparte torna a celebrar presencialment el Festival d'estels per la pau i avui xerrarem amb el director de la fundació,Philippe de Dinechin.

- Quin és l'objectiu d'aquest esdeveniment que es farà el dia 17 d'octubre?

És un esdeveniment que té lloc cada any a Castelldefels en el mes d'octubre és la vuitena edició d'estels per la pau i el seu objectiu és promoure la pau amb els nens, ja que amb els estels juguen tots els nens d'arreu del món i és una manera de compartir amb ells aquest missatge de pau però sobretot passar-ho bé. L'altre objectiu és més concret , és venir a ajudar els nens que estan a Nicaragua amb els quals la fundació Comparte està relacionada.

-El festival de Sitges brilla de manera espectacular

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui. centrades en el festival de cinema fantàstic de Sitges.

-Quin cost tindrà escalfar la llar?

En aquesta època de l'any hem de començar a pensar com podem escalfar la nostra llar sense que la factura de la llum es dispari encara més. Per saber quin és el sistema més econòmic parlarem amb el portaveu de l'OCU, Enrique Garcia.

- Hem de preparar la cartera per poder escalfar la llar aquest hivern?

Aquest any ens costarà més i com tu dius hem de tenir la cartera preparada amb la pujada de preus en l'electricitat i el gas. Des de l'OCU volem recordar als consumidors l'eficiència energètica. La pujada de preus ens ha de fer replantejar quin és el sistema més eficient, és a dir, el que consumeix menys i calenta més.

-Els ecoactius guanyen adeptes

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

El 2030 més de la meitat (53 %) de la població mundial serà ecoactiva, és a dir, seran «consumidors verds» que exerciran accions sostenibles amb el planeta en el dia a dia. I és que, tal com mostra l'estudi «Who Cares, who does 2021», el percentatge de llars ecoactives suma adeptes any rere any: des del 2019 fins avui ha crescut 6 punts, fins al 22 %.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Deportes COPE Mediodía

Con José Luis Corrochano

Reproducir
Directo Deportes COPE Mediodía

Deportes COPE Mediodía

Con José Luis Corrochano

Escuchar