COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 16 març 2023

Temes d'actualitat a La Linterna Cope Catalunya i Andorra

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:06

Temes d´avui a La Linterna Cope Catalunya i Andorra dijous 16 de març 2023;

El boom de les oposicions .Molts joves busquen un treball i un sou segur per a tota la vida. Opositar no és l'única manera d'arribar a ser funcionari. Gràcies a una directiva europea els treballadors temporals de l'administració poden optar a ser funcionaris sense necessitat d'examen ,només amb mèrits .Miguel ,funcionari i professor de Secundaria.se encarrega de triar i comprovar el llistat de mèrits d'aquest procés d'interins a funcionari.Oferir una atenció integral a la parella en el seu projecte de maternitat i paternitat és l'objectiu que persegueixen els tallers de paternitat. Com es preparen els homes per a la paternitat .Marc Hernández pare i assistent al curs

La samarreta moto mami de Rosalía protagonista en el partit que enfronta al Barça - Reial Madrid d'aquest diumenge. El preu oscil·la entre els 400 i els 2000 euros.La cantant Hoonine. presenta el seu treball discogràfic “Roca Roja” A part del seu projecte artístic ella és experta en Blockchain i va ser la primera artista espanyola que va llançar una cançó (El que queda) a través de NFT´s. És un tema que està molt de moda, però hi ha poques figures conegudes que sàpiguen parlar realment d'això.Hoonine. 29 març actua a Sant Feliu de Llobregat a la sala Els Pagesos music Bar.Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Escuchar