COPE

2-12-20

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:48

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2020

12.30h ÚLTIMA HORA COVID .DESPRÉS DE LES DADES D'AHIR ; "LA TERCERA ONADA ÉS A LA PORTA".DOCTOR JAUME PADRÓS, PRESIDENT DEL COL.LEGI DE METGES .

12.45H ELS TESTOS RÀPIDS D'ANTÍGENTS NOMÉS SÓN FIABLES 24 HORES ,SEGONS BORIS REVOLLO,METGE DE CAN RUTI

MIGDIA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

DIMECRES 2 DESEMBRE 2020

13.10H EL GOVERN REP 600 QUEIXES DE CATALANS A L'ESTRANGER AMB PROBLEMES PER TORNAR PER NADAL . PARLAREM AMB EL DEPARTAMENT D'EXTERIORS DE LA GENERALITAT.

13.30h DENUNCIEN QUE PERSONES NO QUALIFICADES FAN D'ENTRENADORS PERSONALS . PRESIDENT DE EL COL.LEGI DE PROFESSIONALS DE L'ACTIVITAT FÍSICA I

L'ESPORT DE CATALUNYA. Pere Manuel i Gutiérrez

13.45HBARCELONA TANCARÀ TRAMS DE PLATGES A L'ESTIU SI L ESTAT NO HI APORTA SORRA. RESPONSABLE DE PLATGES DE L'AJUNTAMENT DE BCN.

13.50H MARTA GONZÁLEZ. Tema: Marques i mites.

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar