COPE

Newsletters
Registrarme

Finances

El programa EFEC comença la seva onzena edició havent format a més de 164.000 alumnes

L'objectiu del programa EFEC és oferir a les escoles públiques, concertades i privades de Catalunya la possibilitat d'impartir tallers d'educació financera bàsica als alumnes de 4t

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 17:15

Educació Financera i Emprenedora de Catalunya (EFEC) El programa EFEC comença la seva onzena edició havent format a més de 164.000 alumnes . L’Institut d’Estudis Financers (IEF) i el departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya són els impulsors del programa . L’IEF ha renovat el comitè assessor amb el propòsit de tenir un projecte global i descentralitzat . EFEC incorpora en aquesta edició per a totes les escoles un taller d’economia circular .

El programa EFEC, Educació Financera i Emprenedora de Catalunya, impulsat per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) i el departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, comença la seva onzena edició en concordança amb el marc de competències financeres de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i ampliant l’oferta formativa amb un taller d’economia circular. L’objectiu del programa EFEC és oferir a les escoles públiques, concertades i privades de Catalunya la possibilitat d’impartir tallers d’educació financera bàsica als alumnes de 4t d’ESO. A més, gràcies al programa EFEC-Adults, aquesta formació permet dotar a la ciutadania amb millors competències financeres per a poder gestionar i augmentar els seus estalvis, alhora que permet evitar problemes d’endeutament. Una altra novetat que es presenta en aquesta onzena edició del programa EFEC és que l’Institut d’Estudis Financers ha apostat per una renovació del comitè assessor, donant veu al territori amb la incorporació de membres de diferents demarcacions. Amb aquesta mesura, l’IEF té l’objectiu d’aconseguir donar un nou impuls al programa, ser més global i descentralitzat, de tal manera que arribi a més escoles i es puguin formar a més persones. La darrera actualització que s’ha fet del programa EFEC és la incorporació, de manera definitiva, de dos tallers: el taller d’autoocupació per a EFEC-Adults


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar