COPE

PROGRAMAS

LA LINTERNA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

PROGRAMA LA LINTERNA, DIMECRES 21 DE JULIOL

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 09:54

Avui a “LA LINTERNA” hem parlat de com pot ser de perillós fer-se un “selfie”. I és que hi ha informes que afirmen que unes 300 persones han perdut la vida els darrers anys a causa d'accidents derivats de fer-se un “selfie” a llocs perillosos. Ens ha parlat d'aquest culte a la imatge i de la importància de les xarxes socials la María Luís, experta en influencers i directora de InTalents Agency.

El Jorge García Bastida, preparador físic de la selecció espanyola de waterpolo i doctor en ciències de l'esport, ens ha advertit sobre els riscos de posar-nos a fer esport molt de cop, ara que ve l'estiu, i ens ha parlat sobre com evitar algunes de les lesions més freqüents en aqueta época de l'any.

Ens hem endinsat a l'univers de Tim Burton, l'icònic director de cinema, responsable de pel.lícules com “Eduardo Manostijeras”, “La novia cadáver”, “Bitelchus” o “Pesadilla antes de Navidad”, entre altres. I és que a les Galeries Maldà de Barcelona s'ha obert una botiga especialitzada en productes sobre el director i el seu univers.

I hem acabat el programa fent surf. O al menys intentant-ho. El director de l'escola de surf catalana ens ha parlat d'aquest esport que cada dia practica més gent a casa nostre.

Aquests i altres temes, els pots escoltar cada dia a “LA LINTERNA”, entre les 19.00 i les 20.00 a COPE Catalunya.
Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar