12-2-20

Vols evitar estafes quan compres entrades per espectacles a internet?

Els problemes més habituals dels usuaris són que no saben quan estan comprant en un web de revenda d'entrades

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:20

Cada dia més persones compren entrades per tota mena d'espectacles i actes massius a travès d'internet.Per evitar estafes o errors l'Agència Catalana del Consum (ACC) ha elaborat una serie de consells .Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra, Beth Abad,directora de l'Agència , ha destacat que “ Els problemes més habituals dels usuaris són que no saben quan estan comprant en un web de revenda d'entrades, que no s'informa clarament de la identitat del venedor o que el preu real de l'entrada és esganyosa”.

Des de l'ACC han fer un decàlec per qué cal saber abans de comprar entrades per internet.Per exemple, fer servir webs oficials de venda d'entrades;desconfiar quan veus el missatge “Tot venut” o llegeix bé la lletra petita de la compra o vendra d'entrades.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.

Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

En directo

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar