28-1-20

Dia Internacional de la protecció de dades

La normativa protecció de dades està intentan adaptarse als nous temps

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:39

Avui 28 de gener de 2020 és el Dia Internacional de la Protecció de Dades. Més de 500 empreses participen avui a la segona fase de validació d'una plataforma d'abast europeu coordinada pel centre tecnològic Eurocat.Des d'aquesta plataforma s'ha recordat que la normativa de protecció de dades personals és obligatòria per qualsevol tipus d'organització ,des d'una gran empresa fins a una petita botiga.

Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra ha parlat de la importacia de la protecció de dades el professor de postgrau de protecció de dades de la Universitat Oberta de Catalunya.Eduard Blasi ha destacat que “ La normativa protecció de dades està intentan-se adaptar als nous temps i exigeix que aquells consentiments que siguin per diferents finalitats s'ha de recabar de forma regular per evitar aquest macrocosentiment i aquest “consiento a todo” , al final el consumidor ha de ser conscient del que accepta “.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo3

Tiempo de Juego

Escuchar

TRECE al día

Ver TRECE