COPE

"No recuerdo una selección alemana menos alemana"

A l'Esports COPE de dimecres analitzem la golejada històrica d'Espanya, entrevistem el precandidat Xavi Vilajoana i debatem amb Miguel Rico i Jacinto Vicente.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:23

A l'Esports COPE de dimecres, Miguel Ángel Díaz ens explica com ha estat el dia després de la golejada històrica d'Espanya a a Alemanya. Amb Antonio Ruiz repassem les baixes de l'Atlético de Madrid i com està Diego Costa abans del partit contra el Barça.

Us presentem el precandidat a la presidència del Barça, Xavi Vilajoana, que basa el seu projecte en donar importància a La Masia i la gent de la casa.

Al 'Debat Esports COPE' analitzem amb Miguel Rico i Jacinto Vicente les opcions que tenen els advocats dels jugadors del Barça per negociar la rebaixa salarial amb la junta gestora de Carles Tusquets.

Quique Iglesias ens explica que l'Espanyol prepara el partit especial contra el Girona després del positiu de coronavirus confirmat per Campuzano i l'aïllament del seu company d'habitació a Fuenlabrada Óscar Gil.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo