"El què està provant Setién és interessant, però encara ha de millorar"

A l'Esports COPE d'aquest dijous hem analitzat el mal partit del Barça a Eïvissa amb Àlex Delmàs

Audio

 

Esports COPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:18

Al l'Esports COPE d'aquest dijous amb Jon Batllori i tot l'equip hem analitzat el mal partit del Barça a Eïvissa. Àlex Delmàs demana paciència perquè el tècnic pugui treballar la seva proposta. Al debat, Dani Senabre també espera més de les propostes del nou entrenador.

 


 

 


 

També hem escoltat les primeres declaracions d'Adrián Embarba després de fer-se oficial el seu fitxatge pel RCD Espanyol. Amb Quique Iglesias i Javier de Haro analitzem l'eliminació de l'equip a la Copa del Rei.

 


 

 


 

També repassem les eliminacions de Girona i Badalona a setzens de final. Així com la situació de l'Uni Girona, després que Fontajau hagi quedat totalment inundat i sigui impossible jugar-hi avui el partit d'Eurolliga que estava previst.

Amb Luís Malvar comentem la classificació de los Hispanos per semifinals de l'Europeu d'handbol i amb Ángel García des d'Austràlia, la classificació de Rafa Nadal per segona ronda al primer Grand Slam de la temporada.

Juan Arias ens repassa l'actualitat a l'Europeu de Waterpolo, on les seleccions femenina i masculina ja estan a semifinals.

Cada dia, de dilluns a divendres, pots escoltar Esports COPE de 15.05 a 16.00 hores a les emissores de Cope Catalunya i Andorra.

En directo3

El Partidazo de COPE

Con Joseba Larrañaga

Reproducir

El Partidazo de COPE

Con Joseba Larrañaga

Escuchar