COPE

"No ficharía a Depay, el Barça necesita más un central"

A l'Esports COPE de dijous parlem dels problemes econòmics del Barça amb Marc Menchén, coneixem el projecte de Xavier Vilajoana i escoltem Vicente Moreno.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:39

Al programa de dijous, Marc Menchén ens explica les tensions que es produeixen entre els jugadors del FC Barcelona i la Comissió Gestora del club en la negociació de l'adequació salarial.

Víctor Navarra ens explica com ha estat la presentació de Xavier Vilajoana, el setè precandidat confirmat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona.

Debatem sobre Eric Garcia i Memphis Depay amb Dani Senabre, Juan Bautista Martínez i la participació de Manuel Oliveros.

Escoltem les paraules de Vicente Moreno en la prèvia del partit de dissabte a Fuenlabrada. I analitzem l'important victòria del Barça femení contra l'Atlético de Madrid al Clàssic de la lliga femenina.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar