• Lunes, 15 de abril 2024
  • ABC

COPE

20-1-20

El nou decret contra els desnonaments del govern està basada en una llei pionera a Europa de l'any 2015

El nou decret contra els desnonaments del govern català està basada en una llei pionera a Europa  de l'any 2015

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra 20-1-20

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 21 ene 2020

El nou decret de la Generalitat pot evitar que mil families de Barcelona perdin la seva llar. El decret contra els desnonaments va aturar fa pocs dies el primer desnonament de l'any 2020. Lucía Delgado,la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH),ha dit avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra ,que “La PAH està molt satisfeta d'haver aconseguit aquesta nova victoria en la protecció del dret a l'habitatge i comença aquest nou any amb més families protegides contra els desnonaments”.

El nou decret contra els desnonaments del govern català està basada en una llei pionera a Europa de l'any 2015 i cobreix un ampli ventall de casos relacionats amb els desnonaments.La nova normativa obliga els grans propeitaris a oferir  als desnonats un lloguer social .

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar