COPE

TECNOLOGIA

Instal·len a Barcelona el primer sòl antilliscant i connectat a plaques fotovoltaiques

Una instal·lació d'uns 50 metres quadrats amb el qual es generaran uns 7.560 kWh a l'any.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 14:56

Cada dimarts Eduard Porta, expert en comunicació i tecnologia mòbil, ens porta les novetats del sector tecnològic.

La Unió Europea obre una investigació a Apple per pràctiques anticompetitives en l'App Store

Les protestes de Spotify a la Comissió Europea per les seves suposades pràctiques discriminatòries en l'App Store han tingut els seus fruits, han obert una investigació després d'observar amb caràcter preliminar que l'empresa de Cupertino "va distorsionar la competència en el mercat de "streaming musical mitjançant l'abús de la seva posició dominant per a la distribució d'aplicacions" des de la seva botiga oficial.

D'acord amb aquestes troballes preliminars, Apple manté una relació de competència amb aplicacions com Spotify a través d'Apple Music, però en lloc d'adoptar una postura de neutralitat, implementa normes estrictes que creguin desavantatges per als seus competidors.

Arrenca el judici entre Apple i Epic Games dins la lluita per aconseguir un iOS més obert

És la primera vegada que Tim Cook, CEO d'Apple, haurà d'atestar en un judici. Després de diversos anys de disputa, el cas d'Apple contra Epic Games arriba als tribunals.

Avui comença així la batalla legal per les comissions del 30% de l'App Store i per la decisió d'Apple de expulsar a Fortnite de la botiga d'aplicacions quan el popular joc va intentar utilitzar el seu propi sistema de pagaments.

Instal·len a Barcelona el primer sòl antilliscant i connectat a plaques fotovoltaiques

Plaques solars al terra. Aquesta és la proposta de Barcelona, on s'ha instal·lat el primer paviment amb energia solar d'Espanya. Es tracta d'un projecte pilot instal·lat al parc de Glòries.

Una instal·lació d'uns 50 metres quadrats amb el qual es generaran uns 7.560 kWh a l'any, suficient per a proveir tres llars, i estalviar 2.722 kg de CO?, segons explica l'Ajuntament.


El Govern augmenta la garantia de productes a 3 anys i incrementa el període de recanvis fins als 10

El Consell de Ministres ha aprovat avui diverses en la normativa de consum que afecten directament els terminis de garantia i reparabilitat que cobreixen els productes.

Concretament, les garanties legals passaran de dues a tres anys, mentre que el període durant el qual han d'oferir-se peces per a la seva reparació es duplica, incrementant-se de cinc a 10 anys.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar