COPE

CINEMA

Del Toro presenta el remake de “el callejón de las almas perdidas”

Guiilermo del Toro ha seguit escrupolosament el guió sense saltar-se ni una coma. Plàsticament bella però sense cap novetat.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:06

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Limitat per l'Òmicron però al peu del canó. (àudio)

-"El callejón de las almas perdidas"Un vividor (Bradley Cooper) es posa d'acord amb una pitonisa (Cati Blanchett) per a estafar a milionaris... Remake del film "El carreró de les ànimes perdudes" (Nightmare Alley) de 1947.


-"El método Williams"Biopic sobre Richard Williams, un pare inassequible al desànim que va ajudar a criar a dos de les esportistes més extraordinàries de tots els temps, dos atletes que acabarien canviant per sempre l'esport del tennis.

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

Richard tenia una visió molt clara del futur de les seves filles i servint-se de mètodes poc convencionals, va elaborar un pla que portaria a Venus i Serena Williams dels carrers de Compton, Califòrnia, a l'olimp d'esport convertint-les en icones llegendàries.


-"Agentes 355"Quan una arma ultra secreta cau en mans d'uns perillosos mercenaris, l'agent especial de la CIA, Mason "Mace" Brown (Jessica Chastain) ha d'unir forces amb l'agent alemanya Marie (Diane Kruger), l'ex aliada del MI6 i especialista en informàtica Khadijah (Lupita Nyong'o), i l'experta psicòloga colombiana Graciela (Penélope Cruz), en una missió letal i vertiginosa per a recuperar-la. Mentrestant, una misteriosa dona, Lin Mia Sheng (Fan Bingbing), segueix tots els seus passos.

Juntes hauran de superar els seus conflictes personals i utilitzar els seus talents i experiència per a salvar el món. En el camí, es convertiran en camarades i amigues, formant un nou grup letal: 355. Nom que adopten de la primera dona espia en la Revolució Americana.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Mañana Fin de Semana

Con Antonio Herraiz

Reproducir
Directo La Mañana Fin de Semana

La Mañana Fin de Semana

Con Antonio Herraiz

Escuchar