COPE

PROGRAMAS

LA LINTERNA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

LA LINTERNA, PROGRAMA DIMARTS 8 DE JUNY

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:06

A “LA LINTERNA” d'avui hem començat parlant de les pessetes. I és que a partir del 30 de juny j ano serà possible canviar-les per euros a cap banc. Aquest és el darrer mes en que el Banc d'Espanya acceptarà pessetes. Ho hem comentat amb l'Alfred, un especialista en monedes.

Hem seguit comentant un estudi que diu que els gossos poden olorar la Covid. En menys d'un segon, un gos pot saber si una persona està infectada o no pel virus, fins i tot en personas que són assimptomàtiques, i amb una fiabilitat de més del 95%. La Jara Loureiro, etòloga i experta en comportament animal ens ho ha explicat.

També hem volgut visitar “Sensa”, un nou espai d'oci que ha obert a Barcelona, el primer de les seves característiques que obre a Espanya. Ens convida a participar en 12 reptes on es posaran a prova els nostres sentits, tocant, olorant, degustant un munt de coses pràcticament a cegues. L'Ariadna, la seva gerent, ens ha fet un recorregut per “Sensa”.

I hem tancat el programa parlant amb FACUA, que continua denunciant que la nova factura de la llum és un mal negoci pels consumidors. I és que segons les seves dades aquest mes de juny els ciutadans podríem pagar una de les factures de la llum més cares de la història. El Gerard Hernández, de FACUA Catalunya, ens ha explicat què estan fent per intentar frenar aquesta escalada de preus en l'electricitat.

Aquestes i altres històries les pots escoltar cada dia a “La Linterna”, de COPE Catalunya, entre les 19.00 i les 20.00h.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

España-Suecia

Escuchar