COPE

Newsletters
Registrarme

Audio

MERCAT LABORAL

Més del 22% de nous autònoms no duran més d'onze mesos en el sistema

Per la base de cotització d'un autònom pot existir una diferència de 400 euros mensuals entre una pensió d'autònoms a una d'assalariats

Tiempo de lectura:1Actualizado16 mar 2023

Per parlar sobre els autònoms tenim a la Sandra Zapatero, presidenta de la Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya. El Banc d'Espanya ha publicat un estudi que reflecteix que el 26% d'autònoms d'Espanya ho són per necessitat, segurament no només a la crisi econòmica que vam sofrir, sinó que també hi ha un problema dels expedients de regulació d'ocupació on persones es troben en situacions precàries i no tenen cap prestació com l'atur per culpa de la deslaboralització del mercat laboral. A més a més, a aquesta situació hem de tenir en compte no només als autònoms per necessitat marginats del mercat laboral, sinó també amb els falsos autònoms explotats per les macro empreses, on la Llei d'infraccions de l'ordre socials actualment que sanciona la mala utilització del fals autònom on aquesta infracció quedi sancionada per un import entre 3.000 i 10.000 euros.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Reproducir
Directo Fin de Semana

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Escuchar