24-1-20

Pescadors i veïns del Delte de l'Ebre critiquen la falta d'actuació de l'administració a la zona

L'illa de Buda ha sofert una de les seves inundacions més greus

Audio

Herrera a Cope Catalunya i AndorraCope Catalunya al Delte de l'Ebre

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:11

Una de les zones més afectades pel temporal “Glòria” ha estat el Delte de l'Ebre. La borrasca ha provocat precipitacions de 200 litres per metre quadrat . El clima extrem està canviant la geografia de Catalunya. Avui a Cope Catalunya i Andorra el periodista de Cope ,Sergi Tor, des de la Punta del Fangar, a l'Ampolla , ha pogut parlar amb pescadors i veïns del Delte de l'Ebre molt afectats i crìtics amb la manca d'atenció que pateix la zona per part de les administracions des de fa anys.

L'illa de Buda ha sofert una de les seves inundacions més greus i el mar ha reculat uns 150 metres.La pujada de la mar i el temporal van cobrir 3.000 hectàrees que van afectar molt especialment als arrossers.La línia costanera va retrocedir entre 2 i 3 quilòmetres .

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar