COPE

Newsletters
Registrarme

PROGRAMES

Herrera a COPE Catalunya i Andorra

Programa de l'11 d'agost del 2022.

Audio

Herrera a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:16

Avui hem tractat els següents temes:

-Seguiment irregular a l'hora d'apagar els aparadors

Els comerços han començat a aplicar aquest dimecres a la nit el decret d'estalvi energètic que els obliga a apagar les llums dels aparadors a les deu de la nit.

Alguns ho fan directament quan tanquen la botiga a les vuit del vespre. És el cas de la botiga Versace al Passeig de Gràcia de Barcelona, que encara no ha programat l'apagada i els treballadors que pleguen han de tancar totes les llums de manera manual.

D'altres com la joieria Tous o la botiga Gucci ja es van preparar la setmana passada per programar l'apagada anticipant-se a l'entrada en vigor del decret. Tanmateix, el seguiment és irregular, ja que bastants comerços no han apagat els llums ben passades les deu de la nit.

La nova regulació per estalviar energia impulsada pel govern espanyol, i que té com a mesura estrella la limitació de la temperatura a 27 graus a l'estiu i a 19 graus a l'hivern, també obliga els comerços a apagar les llums dels aparadors a les 22.00 h.


També he parlat d'estalvi energètic i la seva afectació a l'economia amb el professor d'economia i empresa de la UAO CEU, Albert Guivernau,.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Escuchar