COPE

7-1-21

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 13:35

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA 7-1-21

12.30H ÚLTIMA HORA COVID-19 ELS EFECTES DE LES FESTES DE NADAL ES COMENCEN A NOTAR I S'ACCELEREN ELS CONTAGIS .LA TAXA DE POSITIVITAT EN LES PROVES DE DIAGNÒSTIC ESTÀ MOLT A PROP DEL 10% ,EL DOBLE DEL QUE RECOMANA LA OMS.

DANIEL LÓPEZ CODINA,INVESTIGADOR DEL GRUOP COMPUTACIONAL I SISTEMA COMPLEXOS DE L'UPC.

12.45H LA SANITAT PRIVADA ESPAYOLA FA UNA CRIDA A LES AUTORITATS SANITÀRIES PER AGILITZAR EL PROCÉS DE VACUNACIÓ DE COVID-19 MITJANÇANT L' INCORPORACIÓ DEL CONJUNT DELS CENTRES SANITARIS PRIVATS A L'ESTRATÈGIA DE VACUNACIÓ. “Contar con todos los recursos sanitarios del país es imprescindible para cumplir la previsión del Gobierno de completar la vacunación del 100% de la población en 2021”

SEGONS EL PRESIDENT DE ASPE, CARLOS RUS.

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra. ENDRELL. PRESIDENT DE LA FUNDAC IÓ BARCELONA COMERÇ.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Escuchar
Directo Deportes COPE

Deportes COPE

Con José Luis Corrochano

Escuchar