COPE

31-12-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:22

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 31-12-20

ÚLTIMA HORA DE LA COVID-19. Col.legi de metges . DOCTOR JAUME SELLARÈS, VICEPRESIDENT DEL COMB.

LA TEMPERATURA BAIXA, EL PRINCIPAL REPTE PER A TRANSPORTAR LA VACUNA CRISTIAN CASTILLO, EXPERT EN LOGISTICA I DISTRIBUCIÓ DE LA UOC. COM ES FAN AQUESTS TRASLLATS PERQUÈ SIGUIN SEGURS ?

QUÈ HI HA DE TENIR EN COMPTE A l'HORA DE FER LA DECLARACIÓ DE LA RENDA D'AQUEST ANY.CONCHA FORTEZA, MEMBRE DE LA COMISSIÓ FISCAL DEL COL·LEGI OFICIAL DE GESTORS ADMINISTRATIUS DE CATALUNYA.

ELS PROPÒSITS D'ANY NOU QUE ( GAIREBÉ MAI) ES COMPLEIXEN. Pablo Palmero, PSICÒLEG AMB MÉS DE 20 ANYS DE XPERIÉNCIA EN CLÍNICA I MEMBRE DE EL COL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE CATALUNYA.

FECASARM ( FEDERACIÓ CATALANA D'ASSOCIACIONS D'ACTIVITATS DE RESTAURACIÓ I MUSICALS ) AUGURA MÉS DE 500 FESTES IL·LEGALS EN NIT DE CAP D'ANY..JOAQUIM BOADAS

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar