COPE

"No pensaba que llegarían estos niveles de contagio en la Euroliga o el Giro"

A l'Esports COPE de dimecres analitzem l'amenaça del coronavirus a les competicions esportives, entrevistem Gerard Esteva, sentim Raúl de Tomás i parlem amb Fernando Belasteguín.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:14

Aquest dimecres analitzem l'amenaça del coronavirus al món de l'esport: els positius de Cristiano Ronaldo, Mirotic, Mortensen i la incertesa a l'Handbol Granollers.

El president de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) Gerard Esteva ens explica la mesura de l'aturada de les competicions no professionals durant 15 dies.

Al debat, l'advocat Jacinto Vicente i el periodista Joanquim Luna, amb la participació de Manuel Oliveros.

Quique Iglesias ens porta les declaracions de Raúl de Tomás que no respon si seguirà a l'Espanyol fins a final de temporada.

I entrevista especial amb un dels cracks del món del padel, Fernando Belasteguín, que participa al Barcelona Masters 2020 del World Padel Tour al Palau Sant Jordi.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar