COPE

Griezmann: "Sólo nos quedan tres partidos para ganar la Champions"

A l'Esports COPE de dimecres, última hora del Barça amb les declaracions del francès, el positiu per coronavirus i les declaracions de Francisco a Girona.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:20

Seguim amb l'edició d'estiu d'Esports COPE, que us acompanyarà de dilluns a divendres, de 15.25 a 16.00 hores amb José Luis Gil i l'equip de guàrdia. Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

Cada dia us portem l'actualitat de Barça, Espanyol, Girona i Sabadell. La Champions, el playoff d'ascens a Primera i la planificació de la próxima temporada a Segona Divisió. Analitzem les notícies en blaugrana amb entrevistes als protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

Ens pots seguir també a través de les xarxes socials al perfil de Twitter @ESPORTSCOPE on us convidem a participar en les nostres enquestes sobre els temes d'actualitat de Barça i Espanyol amb premis interessants per vosaltres.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar