COPE

"És una incongruència del Barça voler públic al Camp Nou, però servir-se de la pandèmia per evitar la moció"

A l'Esports COPE de dijous entrevistem Marc Ramentol i també al jugador del Getafe Ángel, debatem amb Dani Senabre i Sergi Font i expliquem la mesura exitosa de l'Espanyol.

Audio

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:54

Aquest dijous analitzem la petició del Barça a la Generalitat per portar públic al Camp Nou a partir del próxim dimarts en el partit de Champions contra Ferencváros. El Secretari General de Salut de la Generalitat Marc Ramentol en declaracions a Esports COPE ho considera "molt difícil".

Entrevista amb Ángel Rodríguez, jugador del Getafe, próxim rival del Barça aquest dissabte a La Liga. El 'Debat Esports COPE' amb Dani Senabre, Sergi Font i la participació de Manuel Oliveros.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar