Converses Gastronòmiques amb Paco Baso
Conversem de vins amb Isabel Zaro i de gastronomia amb Joan Morillo del restaurant Divinum de Girona
Conversem de vins amb Isabel Zaro i de gastronomia amb Joan Morillo del restaurant Divinum de Girona
Conversem amb la cantant Beth sobre animals i parlem del seu nou disc Natural Women
Conversem amb els Drs. Joaquim Tremoleda i Mossèn Jordi Font sobre els 1100 anys del Monestir de Sant Llorenç del Mont
Conversem amb Ricard Córdoba de CLINICAN Cassà de la Selva de "reproducció" animal i de la gran Exposició Canina que preparen a Cassà de la Selva el mes de Maig
Aunque parece menos importante que quemar contenedores, no recibir al presidente de VW son 15.000 puestos de trabajo perdidos
Conversem de formatges amb Subaida i de gastronomía amb el restaurant Can Mià de Palol de Revardit
Conversem amb la Sotsdirectora de l'Àrea de Col.leccions i Exposicions de la Fundació Gala Dalí Sra. Carme Ruiz
Ante la inflación, Ramon Adell apuesta por evitar la espiral precio-salarios y por un pacto de rentas que incluya las pensiones
Sobre la ampliación del aeropuerto del Prat, asegura que la Generalitat dijo hablemos y la respuesta del Estado y AENA fue portazo y marcha atrás
La cultura es la hermana pequeña, inocente y tarada de todas las posibilidades que hay en la ciudad
Conversem amb en Xavier Fuertes i l'Alex Fuentes del Club Volteig Girona
Conversem amb el director editorial de L'Empordà, Sr. Carles Ayats, sobre el 40 aniversari de la premsa comarcal
Del Olmo asegura que mientras haya humanidad, la radio existirá
Conversem amb el President de la DO Empordà, amb el suport de la Diputació de Girona
Conversem amb Llúcia Martinez de Vila Vet de Vilademat, sobre el servei de veterinari a domicili (tf. 722 79 69 74)