• Lunes, 20 de mayo 2024
  • ABC

COPE

OCI

La cita anual ineludible d'Abba The New Experience a Luz de Gas

AbbA the New Experience actuarà el divendres 19 d'abril a la Sala Luz de Gas.

Audio

Caterina Ruiz Ponce
COPE Cataluña

EL MATÍ COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:22

Aquest pròxim 19 d'abril aterra a la sala Luz de Gas ABBA the New Experience. Entrevistem a una de les cantants d'aquest gran tribut a ABBA,Anna Karina.

- Què trobarem en aquest tribut?

Com bé has dit aquest divendres 19 d'abril ens trobarem a la sala Luz de Gas amb totes les entrades exhaurides. No és la primera vegada que actuem a aquesta sala, de fet ja ho hem fet en diferents ocasions, és com estar a casa. També hem passat per Madrid o Castelló, i durant aquest mes anirem a Andorra, estem en plena gira, però tocar a casa sempre és benvingut i ens agrada moltíssim.

- Estem parlant d'un grup que va canviar el so de la música durant els anys 70. Les seves cançons s'han convertit en himnes. És arriscat fer un homenatge com aquest?

Sí que ho és, però nosaltres fa molts anys que estem en això i honestament aquest projecte l'hem fet molt propi. Com bé dius les seves cançons són himnes, de fet, estem com dues hores cantant i ballant hits i això és impressionant. Aquest mes d'abril estem de celebració perquè el seu tema Waterloo ha fet cinquanta anys. L'aposta en escena és molt agradable a l'escenari amb projeccions, llums, el so... Respectem molt les tonalitats i les modificacions què fem adaptades a la nostra banda, intentem ser el més fidel a ells però a la vegada també a nosaltres.

- Hi haurà alguna menció especial aquest divendres?

No hi ha res pensat per aquest divendres 19 d'abril, però sí que és veritat que sempre fem alguna una menció especial a cada show.* Fes click aquí per escoltar l'entrevista sencera

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Deportes COPE Mediodía

Con José Luis Corrochano

Reproducir
Directo Deportes COPE Mediodía

Deportes COPE Mediodía

Con José Luis Corrochano

Escuchar