COPE

PREVENCIÓ

L'ajuntament de Sant Boi contracta a joves per concienciar a la joventut sobre els rebrots de la covid-19

L'Ajuntament contracta joves de la ciutat per fer tasques informatives i de conscienciació en els punts de trobada habituals de la població juvenil.

Audio

Migdia a COPE CatalunyaSant Boi de Llobregat

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:29

L'Ajuntament de Sant Boi ha creat un equip d'Agents Joves de Salut. El nou equip treballarà a la ciutat per donar a conèixer entre la població juvenil les mesures de protecció davant la COVID-19 i fer tasques de conscienciació sobre la importància de la responsabilitat individual i col·lectiva envers la salut.

14 joves de Sant Boi formen part d'aquest equip que realitzarà les seves tasques a peu de carrer durant els mesos d' agost i setembre . L'alcaldessa, Lluïsa Moret, els ha donat la benvinguda a l'Ajuntament aquest dimecres, dia 29 de juliol.

El nou equip d'Agents Joves de Salut, format per persones especialment sensibilitzades amb la temàtica de la salut, s'identificarà amb una samarreta negra i treballarà per parelles a tots els barris de la ciutat, prioritzant la presència als espais d'oci , les terrasses de bars i restaurants i els punts de trobada habituals de les persones joves.

La feina de l'equip se centrarà a promoure actituds favorables i positives envers la salut (especialment, les prescripcions sanitàries del moment actual), potenciar la responsabilitat de la població juvenil en relació a la salut pròpia i la salut del grup de referència i ajudar a desenvolupar habilitats que redueixin la vulnerabilitat individual i comunitària enfront dels problemes sanitaris.

Aquest nou grup de treball complementarà les tasques que realitza un altre Equip d'Agents de Salut que treballa a l'espai públic per fomentar hàbits i conductes saludables entre els ciutadans i les ciutadanes de totes les edats.

A Migdia a COPE Catalunya i Andorra, hem parlat amb un d'aquests joves implicats en la tasca informativa, Juan Miguel Contreras, que ens ha explicat la seva feina i la reacció de la gent.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar