COPE

CINEMA

"Gunda" una meravella documental en pantalla gran

Filmada en blanc i negre aconsegueix remoure la consciència mediambiental i que et tornis a preguntar, què estem fent amb el planeta?.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:49

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.


"GUNDA"
Gunda és la protagonista d'aquest tríptic documental en blanc i negre. Cuida dels seus fills, els acompanya en els seus descobriments i després es pren un petit respir per a recarregar energies.

S'acosta curiosa a la cambra. Sap quin serà el seu destí? Què és el que estarà pensant? Què pensarà de nosaltres? Gunda és una dels diversos centenars de milions de porcs que habiten en el planeta juntament amb mil milions de caps de bestiar, representades en aquest documental a través de dues vaques, i més de 20 mil milions de pollastres.

Estiguin jugant en el fang, sacsejant-se les mosques o buscant cucs, tots ells són herois. I en aquesta obra, l'assagista Víctor Kossakovsky es mostra inflexible: després de veure-la, consumir carn simplement no és possible.


"MALDITA JUNGLA"

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado


Eliott, jove i innocent explorador, part amb l'objectiu d'estudiar als Otopis, una misteriosa tribu de l'Amazònia. És també l'oportunitat per a allunyar-se de l'aclaparador control que exerceix la seva mare, la possessiva Chantal de Bellabre. Però aquesta, inquieta pel seu fill, intenta seguir els seus passos en la jungla amazònica.


"DESPIERTA LA FURIA"H (Jason Statham) és el misteriós tipus que acaba d'incorporar-se com a guàrdia de seguretat en una companyia de blindats. Durant un intent d'atracament al seu camió, sorprèn els seus companys mostrant habilitats d'un soldat professional, deixant a la resta de l'equip preguntant-se qui és realment i d'on ve. Aviat es farà clar el veritable motiu pel qual H està buscant un ajust de comptes.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo El Partidazo de COPE

El Partidazo de COPE

Con Juanma Castaño

Escuchar
Directo El Cascabel

El Cascabel

Con Antonio Jiménez y Susana Ollero

Ver TRECE