SEGURETAT CIUTADANA

Un home acudeix a comissaria per a reclamar que la droga confiscada era seva

Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL ens explica l'actualitat policial de la setmana

Audio

La Linterna Catalunya

La Linterna Catalunya

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:12

Avui l'Imma Viudes ens parla sobre:

-Un home acudeix a comissaria per a reclamar que la droga confiscada era seva

En molt poques ocasions la policia ho ha tingut tan fàcil per a detenir a algú. Ha ocorregut a Girona, quan un home s'ha presentat en una comissària dels Mossos d'Esquadra per a reclamar que la droga, que havia confiscat la policia hores abans, era seva.

Tot va començar dimecres passat, 15 de gener, quan els Mossos d'Esquadra van detenir, durant un control rutinari, a dues persones que transportaven en el seu cotxe 1,4 kg de marihuana. La forta olor de la marihuana, valorada en més de 7.000 euros, va ser el que va delatar als dos homes. Després de la troballa, els agents van procedir a la seva detenció per un delicte contra la salut pública.

-Tres detinguts per extorquir personis amb qui concertaven citis a través d'una aplicació de contactis

Un d’ells és feia passar per menor d’edat i iniciava una relació sexual amb la víctima, moment en què un altre dels detinguts entrava a l’habitació i l’extorquia sota l’amenaça de denunciar-el

La víctima anava al domicili del detingut pensant que la persona amb qui havia contactat era major d’edat i un cop allà els detinguts escenificaven l’engany

-La Guàrdia Civil alerta d'una estafa que busca robar-te el compte de Amazon
Si revisant el teu correu electrònic et trobes amb un mail de Amazon en el qual t'adverteixen que el teu compte de correu ha estat canviada en 'Polandia', no el facis ni cas: es tracta d'una nova estafa que busca robar-te el teu compte.

La Guàrdia Civil ha acudit a les xarxes socials per a conscienciar d'aquesta estafa que té com a reclam una cosa molt curiosa: un país que ni tan sols existeix. 'Polandia' sembla el fill adoptiu de Polònia i Islàndia, però cap d'aquests dos bells països ha tingut res a veure amb això.

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar