COPE

SOCIETAT

El calendari solidari Talita arriba a la seva 19ª edició

Aquest any, el calendari el formen una selecció de fotografies d’anys anteriors i hi participen Messi, Antonio Díaz-El Mago Pop, o Luz Casal, entre d’altres.

Audio

La Linterna CatalunyaBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 18:49

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat –que se celebra el 3 de desembre–, la Fundació Talita ha presentat avui, a través de les seves xarxes socials, el nou Calendari Solidari Talita 2021, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos, que enguany celebra la seva dinovena edició.

A causa de les restriccions per la pandèmia, el Calendari Solidari Talita 2021 està format per una selecció de fotografies de calendaris d’anys anteriors, entre el 2011 i el 2019.

Són els nens i famosos següents: Patrick i Samantha Vallejo-Nájera (gener); Pablo i Carlos Sainz (febrer); Gerard i Pep Guardiola (març); Carla i Antonio Díaz-El Mago Pop (abril); Albert i Marc Márquez (maig); Marieta i Bonaventura Clotet (juny); Santi i Ona Carbonell (juliol); Paula i Jordi Hurtado (agost); Albert i Ricky Rubio (setembre); María i Luz Casal (octubre); Laura i Leo Messi (novembre), i Alexandra i Hermanos Torres (desembre).

La portada del calendari sí que és una fotografia inèdita, on hi apareixen l’Ona i l’Iván Massagué. Les fotografies són obra dels fotògrafs Ramón Eguiguren, Pau Palacios, José Irún, Dany Virgili, Marc Virgili, Marc Ubach, Arnau Dalmases, Michele Curel i David Barra.

Aquest matí, la Fundació Talita ha presentat el calendari de forma online, fent públic el making of de les sessions de fotografia a través dels seus canals a les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter i Youtube, i a la pàgina web de l’entitat.

A La Linterna Catalunya hem parlat amb el Xavier Arasanz, membre del patronat de la fundació Talita i responsable del calendari "L'objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar la societat i afavorir la inclusió dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual. El calendari també serveix per a recaptar fons." ens explica Xavier "el calendari sortirà el dissabte dia 5 amb la Vanguardia i el dia 9 amb la revista Hola".

Talita treballa perquè aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per a gaudir d'una vida personal i professional digna.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Escuchar