COPE

CINEMA

"Un amigo extraordianario", Tom Hanks dins d'un paper molt seu

Una història sobre la bondat triomfant per sobre del cinisme, basada en la història real de l'amistat entre Fred Rogers i el periodista Tom Junod.

Audio

La Linterna CatalunyaBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:11

Víctor Esquirol és crític de cinema i cada setmana ens explica a La Linterna Catalunya les novetats de la setmana. Avui, per tancar temporada, fa cinc cèntims de les estrenes que vindran durant el més d'agost.-Blanco en Blanco

En el preludi del segle XX, Pedro (Alfredo Castro) arriba a Terra del Foc, un territori hostil i violent, per a fotografiar el matrimoni d'un poderós latifundista, Mr Porter. La futura esposa, a penes una nena, es converteix en la seva obsessió. Tractant de capturar la seva bellesa, traeix al poder que domina el territori. Però és descobert.-Color out of space

Un meteorit s'estavella prop de la granja dels Gardner, alliberant un organisme extraterrestre que converteix la tranquil·la vida rural de la família en un malson colorista i al·lucinogen.

Un dels relats més emblemàtics de Lovecraft arriba al cinema de la mà de Nicolas Cage i Richard Stanley.-Un amigo extraordinario

El periodista Lloyd Vogel rep la missió d'indagar en la figura de Fred Rogers. L'empatia, amabilitat i decència de Fred desarmen a Vogel i ho obliguen a examinar la seva pròpia vida.

Aquest drama biogràfic està inspirat en l'amistat forjada en la vida real entre Fred Rogers (Tom Hanks) i el periodista Lloyd Vogel (Matthew Rhys). El cínic periodista accepta a contracor la tasca d'escriure una biografia sobre Rogers, educador i presentador d'un conegut programa de televisió estatunidenca per a nens en els anys 60.

Superant el seu escepticisme, i aprenent sobre l'empatia, a poc a poc Vogel descobrirà una nova i transformada perspectiva de la vida gràcies a la tranquil·la simplicitat i tendresa de Rogers, el veí més volgut dels Estats Units.

Aquest film basat en una història real està inspirat en l'article de la revista Esquire Ca You Say...'Hero'? de Tom Junod.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar
Directo Entrevista a Santiago Abascal

Sigue el programa en vídeo

Entrevista a Santiago Abascal