COPE

17-11-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRRA 17-11-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:39

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

DIMARTS 17 DE NOVEMBRE DE 2020

12.30H EL TRACTAMENT DE L'EMPOC PODRIA SER UNA SOLUCIÓ PER AL CORONAVIRUS.DR.ÀLVAR AGUSTÍ DIRECTOR DE L'INSTITUT CLÍNIC RESPIRATORI DEL CLÍNIC.

12.45H CAMBIOS DE HÁBITOS CON LA PANDÈMIA .David Arribas, representant de Metges de Catalunya (MC) a la taula participativa de la reforma horària i metge de família al CAP Manso

MIGDIA COPE CAT I AND 17-11-20

13.10H MÉS ROBATORIS A GENT GRAN DURANT LA PANDÈMIA PER L'ABSÈNCIA DE TURISTES .LA POLICIA ADVERTEIX QUE S'INCREMENTEN ELS ROBATORIS ALS CAIXERS AUTOMÀTICS I ELS DIES DE COBRAMENT DE LES PENSIONS.JORDI RODRÍGUEZ, PORTAVEU DEL SINDICAT D'AGENTS DE POLICIA LOCAL (SAPOL)

13.30H ES BUSQUEN VOLUNTARIS PER PARTICIPAR EN UN ESTUDI EN FASE 3 DE LA VACUNA CONTRA LA COVID-19 DE L HOSPITAL DE CAN RUTI.

13.45H CARITAS.LA CORBA DE LA POBRESA NO S'APLANA EN 15 DIES.MERÇÈ DARNELL RESPONSABLE D'AJUDA A LES NECESSITATS BÀSIQUES DE CARITAS BCN.

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar