COPE

"El tema de los centrales en el Barça es para meter en la cárcel a la dirección técnica desde hace cinco años"

Escolta l'Esports COPE de dimarts amb l'anàlisi de la gestió del Barça en el mercat de fitxatges, el debat Tomás Guasch & Emilio Pérez de Rozas i Manuel Oliveros.

Audio

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:13

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Aquest dimarts analitzem les claus econòmiques del mercat de fitxatges del Barça amb el director de '2PlayBook' Marc Menchén, la crònica de les últimes hores de mercat amb Helena Condis, les xifres amb Víctor Navarro i el 'Debat Esports COPE' amb Tomás Guasch i Emilio Pérez de Rozas, amb la participació de Manuel Oliveros.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Quique Iglesias ens explica els últims moviments de mercat de l'Espanyol amb la cessió de Vadillo i la rebaixa salarial de David López. També repassem les incorporacions de Girona i de Sabadell en el tancament de la finestra.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar