COPE

Koeman: "Messi y Griezmann no tienen problemas, son chorradas"

A l'Esports COPE de divendres escoltem el millor de la roda de premsa de l'entrenador blaugrana, repassem la prèvia del Atleti-Barça i també la del Espanyol-Girona.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:15

Avui vivim la millor prèvia del partidàs de dissabte Atlético-Barça. Amb Helena Condis, Antonio Ruiz i Víctor Navarro i el debat més futbolero amb Petón i David Bernabeu.

També prèvia especial del duel català de Segona Espanyol-Girona, que es disputa aquesta nit al RCDE Stadium (21.00 hores)

Repassem l'actualitat del Sabadell, el Barça femení, la situació de Bolmaro i les opcions d'Albert Arenas per guanyar el mundial de Moto3.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar