ACTUALITAT

El problema dels veïns sorollosos

El més normal és que l'Ajuntament iniciï un procediment d'inspecció i, si escau, adopti les mesures oportunes perquè cessin els sorolls.

COPE Cataluña

HERRERA A COPE CATALUNYA BARCELONA

Tiempo de lectura: 1' Actualizado 17:37

És important tenir una bona relació amb els veïns perquè si no el teu dia a dia pot ser un malson. Aquesta és la situació que està vivint David Romero d'Horta. El tenim al programa perquè ens expliqui la seva història.

- Com és la teva situació des de fa tres anys?

És una situació insuportable perquè aquests veïns es posen a córrer, a jugar a futbol, a tirar objectes a terra o saltar, això durant tot el dia.

- Els hi dona igual l'hora que sigui?

Sí, ho poden fer com a la una de la matinada com a les dotze del migdia. Per aquest motiu és una situació complicada perquè no puc dormir, no puc descansar bé, és a dir, no puc portar una vida normal.

- I ells què diuen?

Hem parlat amb ells i ens diuen que no fan soroll, que ells no són.

- Et van provocar fins i tot una esquerda al sostre que vas haver de reparar.

Sí, són de tal manera els sorolls que provoquen que hi ha esquerdes en el sostre de tot el pis. A més a més, tenim una finestra on els vidres s'estan trencant i poden caure el pati.

Fotografía de la finestra de David Romero, veí afectat.


- Què diu la comunitat de tot això?

Vaig parlar amb l'assessoria i els administradors del bloc sobre la llei de la propietat horitzontal, que estableix unes normes de convivència i que podria solucionar aquesta situació insuportable, però no ens donen cap mena de resposta.

- Heu denunciat a la policia?

Denunciar costa molts diners i temps, llavors, hem parlat amb la policia i diuen que no tenen competències i ara estem parlant amb l'ajuntament per arribar a una mediació veïnal per poder solucionar aquest problema, però ho veig complicat perquè aquestes persones no saben conviure.



* Fes click aquí per escoltar l'entrevista sencera