COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna Cope Catalunya i Andorra 3 febrer 2023

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:07


Temes d´avui a La Linterna Cope Catalunya i Andorra;  • Demà dissabte 4 de febrer es celebra el Dia Mundial Contra el Càncer. Enguany amb el lema " Per unes cures més justes". Avui parlarem de com conviure amb la malaltia.

Àngel Durán , Cap d´atenció a la ciutadania de l´Institut Català d´ocologia de Hospitalet del LLobregat i cap del programa

" Conviure amb el càncer "

  • Els insectes, un menjar amb certs riscos. Perquè s´ha possat de moda aquest menjar? Valors nutricionals

Doctora Esther Blanco , Dietista i Nutricionista de Viusalut

  • L´infern que viuen 60 famílies d´Esplugues . Els veins de tres edificis de protecció oficial denuncien una possible estafa en la gestió de les finques.

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

  • Desprès de 54 anys, la banda FALSTERBO, liderada per l´Eduard Estivill i la Montse Domènes, ha decidit acabar, i fer-ho en el millor moment.Estàn fent gira de concerts que han titulat " Adeu PAF" que els portarà per tota Catalunya i el 12 de fenrer faràn el darrer concert al Palau de la Música Catalana.

Eduard Estivill, membre de la banda.Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Escuchar