26-2-20

S'ha acabat pagar en el mercat un 600 per cent més per un producte conreat per un pagès

Els pagesos tenen  duptes en quan a l'aplicació de les noves mesures per ajudar al camp 

Audio

Herrera a Cope Cat i AndHerrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:26

Els distribuïdors comercials d'aliments no poden vendre per sota del preu de cost de producció. Aquesta és una de les mesures aprovades pel Consell de Ministres dins del paquet de lleis  urgents per donar soport als pagesos.Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra, Xavier Vela, president de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC ) ha dit que:”Aquestes mesures urgents són un pas important per no suficient. Hi han moltes més necessitats  i no s'han aplicat. Tenim duptes en quan a l'aplicació de les noves mesures . Estem a l'expectativa”.

Xavier Vela ha reivindicat la creació d'un mediador entre les dues parts implicades en el conflicte, pagesos i distribuidors comercials de productes de la terra. El president de les JACR tambè ha destacat que: “En alguns casos hem pagat,com a consumidors que tambè som, un 600 per cent més pel producte final”.

Aquestes són les histories més pròximes a Herrera a cope Catalunya i Andorra amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE

Lo más

En directo

Radio Carlitos Deluxe

Con Carlos Herrera

Escuchar