24-4-20

Des d'avui si aparques malament la teva moto a Barcelona seràs multat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha començat  avui  a multar a les motos mal aparcades sobre les voreres

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:46

Les multes són un impost voluntari.Aquestes són paraules de la regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. Rosa Alarcón ho ha dit avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra a propòsit de les sancions que han entrat en vigor avui dilluns contra les motos mal aparcades a la ciutat de Barcelona. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha començat a multar avui a les motos mal aparcades sobre les voreres, després de les campanya de conscienciació que va iniciar al desembre i els avisos informatius col·locats durant les últimes setmanes en les motocicletes mal estacionades.

Segons la normativa, les motocicletes poden aparcar en paral·lel sobre les voreres sempre que aquesta mesuri més de tres metres d'ample i només poden fer-ho en semibatería si mesuren més de sis metres. La responsable de mobilitat al consistori barceloní ha destacat : “Avui ha començat la tercera fase.És el moment de l'autoritat.Per això en punts on especialment sigui molest el pas del vianants per la vorera , les motos mal aparcades, seràn multades “.

Aquestes són les histories més pròximes a Herrera a cope Catalunya i Andorra amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar

Especial de Semana Santa en Málaga

Con Adolfo Arjona

Escuchar