18-2-20

Per què l'olor de les persones és únic?

L'olfacte és un sentit al que se li ha donat poca importancia

Tiempo de lectura: 1' Actualizado 16:08

L'olor de les persones és únic i equivalent a les empremtes dactilars.Aquesta és una de les dades de l'estudi OLFACAT fet pel doctor Joaquim Mullol.Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra el doctor Mullol ha destacat que l'olor corporal pot identificar a les persones o que les dones fan més bona olar que el homes o que fins i tot les persones poden patir fatiga olfactiva.

L'autor d'OLFACAT ha comentat que “L'olfacte és un sentit que se li ha donat poca importancia.El primer premi Nobel per investigació sobre l'olfacte és del 2004 ,per tant molt més recent que la resta de sentits que s'havien estudiat anys abans”.Pel que a les diverses formes de percebre les olors ,el doctor Mullol ha dit que “És un tema purament educacional i moltes vegades hi han males interpretacions degut a la gran quantitat de particules que poden formar una olor determinada”.

Les històries més humanes que succeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.