"El Real Madrid té un problema de confecció de plantilla"

A l'Esports COPE de dimecres última hora sobre la situació de Zidane, anàlisi de Pichi Alonso, prèvia del Ferencváros-Barça i entrevista a Víctor Sánchez.

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1' Actualizado 16:15

Al programa de dimecres analitzem la crisi del Real Madrid després de la derrota a la Champions contra el Shakthar i la situació de Zinedine Zidane davant les crítiques a l'equip.

Amb Manuel Oliveros enviat especial a Budapest i Helena Condis repassem la prèvia del Ferencváros-Barça, on Ronald Koeman tornarà a fer rotacions per donar descans als jugadors amb més desgast.

Amb Pichi Alonso analitzem la situació al Real Madrid i també la gestió que està fent Ronald Koeman amb la plantilla del FC Barcelona i els joves jugadors del planter.

Debatem amb Miguel Rico i Jacinto Vicente i Quique Iglesias ens porta la prèvia del partit Cartagena-Espanyol. Entrevistem l'ex de l'Espanyol Víctor Sánchez, abans d'iniciar l'aventura australiana.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les nostres enquestes sobre l'actualitat del Barça i de l'Espanyol.