COPE

Els Asian Culinary Awards d'UDON ja té guanyador

Juan Carlos Reyes ha sigut el guanyador de l'edició del 2021 amb un plat de noodies amb curry verd.

Audio

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 11:24

Si ets viatger, si et mous pel món motivat per la cultura, la música, l'esport o per qualsevol altra raó, si sospites que pots ser un foodie, si sapsdel cert que ets un apassionat de l'enologia o si vols estar al dia pel que fa a la literatura, ens hem de trobar. T'ho posem molt fàcil. Tots elscaps de setmana fem tres hores de ràdio pensades per aquells que els agrada passar-ho bé en el seu temps d'oci, on? A Cope Catalunya i
Andorra. Tira milles, és un programa dirigit i presentat per Carme Ayala, un temps de ràdio dedicat a les persones que volen gaudir de cadaminut del seu temps d'oci, a aquells que volen descobrir cada racó del món, als viatgers que volen viure festes i tradicions d'altres cultures ode casa nostra, no ens agrada posar-nos límits. Si et veus identificat en alguna d'aquestes descripcions, crec que pots ser un dels fidels oientsdel programa.


A Tira milles parlem de llocs de veritat que semblen de mentida, espai on en Sergio Parra escriptor i divulgador científic, ens sorprèn tots els dissabtes, també els dissabtes, a la segona hora, Marina Mendaño, ens parla d'apps, amb ella descobrim com obtenir informació per viatjar més documentats. Olga Fernández ens porta de visita a un museu d'Espanya els diumenges i Manel Colmenero d'Ocio Vital, ens ajuda a estar al dia sobre l'enoturisme i enologia, sovint descobrim amb ell petits cellers que estimen la terra, joves que compren vinyes centenàries i Denominacions d'Origen que se situen en l'àmbit internacional. A més, a Tira milles et tenim al corrent de les novetats pel que fa a propostes turístiques i culturals, visitem, països, regions o ciutats i t'ho expliquem.

El nostre horari és, dissabte de 10.00 a 12.00 hores i diumenge de 10.00 a 11.00, també ens pot trobar en les xarxes.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo El Cascabel

El Cascabel

Con Antonio Jiménez y Susana Ollero

Ver TRECE