19-2-20

Els treballadors ja no poden ser acomiadats per acumular baixes laborals intermitents

La salut és un dret fonamental dels treballadors  i aquesta mesura havia creat una autèntica alarma social 

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:37

S'ha acabat l'acomiadament laboral per acumular baixes justificades per malaltia.Des d'ahir està derogat pel govern central la derogació de l'acomiadament objectiu dels treballadors que acumulen baixes laborals justificades. Era una promesa electoral del nou govern de coalició de Pedro Sánchez.Fina ara l'Estatut dels Treballadors ,des de la reforma laboral de 2012, aprovada pel Partit Popular,permetia acomiadar a un treballador malalt tot i que estigués de baixa laboral intermitent justificada.

Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra ,Cristina Torre,secretaria d'acció sindical de CCOO-Catalunya ,ha comentat :“ És una noticia que estavem esperant perquè moltes empreses han aprofitant els últims dies per acomiadar treballadors”.Cristina Torre ha remarcat que :”La salut és un dret fonamental dels treballadors i treballadores i aquesta mesura havia creat una autèntica alarma social per la facilitat i la seguretat jurídica que donava a les empreses per fer acomiadaments amb el suport del Tribunal Constitucional”

Les històries més humanes que succeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo2

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar