15-1-20

"Presents" un projecte dels Salesians per lluitar contra la soletat amb alumnes d'ESO

La iniciativa està protagonitzada per alumnes de 3r d'ESO i vol que els nois tinguin una visió positiva de la tercera edat

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:45

“Presents” un projecte del col.legi Salesians Rocafort de Barcelona lluita contra la solitud  de la gent gran.La iniciativa està protagonitzada per alumnes de 3r d'ESO i vol que els alumnes tinguin una visió positiva de la tercera edat. Durant els tres primers mesos del curs els alumnes que participen al projecte “Presents” reben formació de geriatres,metges i especialistes en gent gran.

El seguiment dels “entrenadors d'avis” ho fa l'escola dels Salesians i tambè el Centre d'Assistencia Primaria Manso de Barcelona. Els primers resultats del projecte han comprovat que es redueix en un 10 per cent l'ansietat entre els ancians participants. De moment,aquesta iniciativa de suport als avis ja ha rebut el Premi Aprenentatge.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo

Recomendados