9 gener 2020

Les ampolles d'aigua reutilitzables són un niu de microorganismes

 Tot plegat l'expert en seguretat alimentària ha recomenat rentar aquestes ampolles en el rentavaixelles.

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:03

Les ampolles d'aigua reutilitzables poden contenir bacteris si no les rentem.Ho ha dit avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra , Lluís Riera,expert en seguretat alimentària i director de la consultora Saia. Riera ha destacat que hi ha prous motius per evitar el consum d'ampolles basicament de plàstic d'un sol ús perque contaminen i acumulen ,igual que les de vidre, microorganismes que poden fer mal al cos humà.

El director de Saia ha comentat que “ Si omplim aquestes ampolles amb liquids que no són aigua, com ara llet,sucs,cafè o brou, hi ha més possibilitats que hi hagin més bacteris perquè en aquests líquids hi ha més proteìnes”. Tot plegat l'expert en seguretat alimentària ha recomenat rentat aquestes ampolles en el rentavaixelles.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más