14-1-20

Estan preparats els catalans per conduir en condicions extremes ?

Hauriam de estar més preparats per conduir en situacions complicades com les que trobem a les carreteres a l'hivern

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:41

Estàn preparats els catalans per conduir sota les condicions extremes de l'hivern?Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra, Marcel Blanes, responsable de relacions institutcionals del portal www.cotxes.net, ha dit que “El factor humà és molt important i a l'hora de conduir nomès hem d'estar pendents del vehicle,però hauriam d' estar més preparats per conduir en situacions complicades com les que troben a les carreteres a l'hivern”.

Blanes ha recordar que “Cal acostumarse  i tenir com a rutina la revisió del cotxe abans d'iniciar un viatgeper carretera  a l'hivern”. La DGT recomana portar les llums de cruïlla del cotxe conectades durant el dia per evitar accidents.Marcel Blanes ha dit “Que a Europa estan més acostumats a portar tot el dia les llums conectades del cotxe”.El portaveu del portal de motor líder a Espanya, ha comentat que els vehicles nous ja surten de fàbrica amb un dispositiu que encenen les llums directament .

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más