COPE

18-9-20

Torna 1001 Gags al Aquitania Teatre amb Jordi Ríos i Mónica Pérez

"És molt necessari que les sales tornin a apostar per programar, tant per als que s hi guanyen la vida, com per als espectadors"

Audio

MIGDIA COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:25

Avui ha passat per Midia Cope Catalunya i Andorra un bon amic, en Jordi Rios. Ens hem retrobat amb en Jordi, perquè tornen a l'Aquitània durant quatre dissabtes seguits, amb l’espectacle" Els mil i un gags", un espectacle que feia cinc anys que no el feien, a excepció d'uns pocs bolos aquest estiu passat.
Mil i un gags es tracta "d’un monòleg a dos", entre la Mònica Pérez i el mateix Jordi Rios, hi trobareu una hora de jocs de paraules, gags, esquetxos i riures, això si, al cinquanta per cent de la capacitat, i amb totes les mesures de seguretat.
És molt necessari que les sales tornin a apostar per programar, tant per als que s hi guanyen la vida, com per als espectadors, que necessiten també oblidar-se no només de la Covid, sinó també de tots els seus maldecaps personals, és imprescindible que podem anar al teatre, concerts, viure.
Tot el sector està patint molt, tant els que pugen a l'escenari, com els que estan darrere, als costats, a dalt, en resum, tots, i sembla que per fi se li està donant visibilitat gràcies a manifestacions com les d’ahir dijous a 28 ciutats del país mitjançant la plataforma Alerta Roja, i tot i ser un tòpic, si els transports públics van plens, com és que els teatres van al cinquanta per cent?
Si voleu formar part de l’afortunat cinquanta per cent d’aforament permès per a veure "Els mil i un gags" amb la Mònica Pérez i en Jordi Rios, us recordem que estaran al teatre Aquitània, a l’Avinguda Sarrià 31-33 de Barcelona els dissabtes 19 i 26 de setembre, i els dissabtes 3 i 10 d’octubre, a partir de les 20:15 h, si hi aneu riureu una bona estona i sereu més feliços.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo La Lupa Noticias

La Lupa Noticias

Con Nazareth García

Ver TRECE