COPE

SALUT

Salut habilita un formulari de registre perquè les persones sense targeta sanitària es puguin vacunar

S'han de facilitar les dades personals bàsiques i un telèfon de contacte

Salut habilita un formulari de registre perquè les persones sense targeta sanitària es puguin vacunar

MIG DIA A COPE CATALUNYACATALUNYA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 17:03

El Departament de Salut ha creat un registre perquè les persones sense targeta sanitària puguin identificar-se i rebre la vacuna contra la covid-19. La identificació es dirigeix exclusivament a “persones desplaçades residents a Catalunya sense targeta sanitària individual o document identificatiu per a la cobertura sanitària pública“, segon s’especifica al portal del Departament de Salut. Aquest col·lectiu ha d’accedir al portal web i facilitar el seu nom, any de naixement, país d’origen i municipi on resideix, així com un número de telèfon on poder contactar-lo.

Amb el nou sistema, les persones que presenten símptomes compatibles amb el coronavirus podran accedir amb el seu número SIP, data de naixement i telèfon de contacte per a garantir també la seua privacitat. Així, els usuaris podran concertar una cita amb el seu centre de salut habitual. Una vegada fet aquest procediment, rebran una telefonada del centre per a confirmar la creació de la cita i a través del web s’informarà de l’estat de la cita (sol·licitada, confirmada, o realitzada).

Si durant aquesta primera visita el personal sanitari del centre de salut identifica el cas com a possible positiu per Covid-19, es programaran cites amb telefonades periòdiques des del centre de salut per a fer el seguiment de l’estat de salut i per a facilitar resposta als dubtes o necessitats que puguen sorgir.

En el cas de tenir símptomes no compatibles amb el Covid-19, les persones usuàries han de posar-se en contacte amb el seu centre de salut a través dels números de telèfon convencionals.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar