COPE

MÚSICA

Ricky Gil presenta avui "infinites rutes invisibles"

El pròxim 22 de maig presenta el nou disc a la sala La Nau a Barcelona

Audio

MIG DIA A COPE CATALUNYABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:20

El nou tema de Ricky Gil, "Dues obres mestres", és una cançó plena de ràbia i melodia, que sorgeix de la imperiosa necessitat de protegir això que més volem en un món que, de vegades, és extremadament hostil. El tema l'ha barrejat el productor Paco Loco i compta amb les col·laboracions de la banda de Vilanova i la Geltrú, Biscuit, i la veu de Joana Serrat.

Així mateix, Ricky Gil ha anunciat el concert de presentació del disc al costat de tota la seva banda, que serà el pròxim 22 de maig a la sala La Nau a Barcelona. Parlarem de Ricky Gil i del seu primer àlbum en solitari.

-Fa vertigen presentar en solitari després de tants anys de carrera musical?

Una mica, el vertigen em sortirà quan surti a l'escenari amb els músics nous i el repertori nou. Fem la presentació el dia 22 de maig i les còpies en vinil del nou disc acaben d'arribar, ens encanta donar a conèixer el nou treball de tots els formats possibles.

-El dia 22 de maig presentareu el nou disc en directe a la sala nau de Barcelona i el nou senzill es diu "Dues hores mestres".

Sí aquesta és la primera cançó que ha sortit del disc, en total hi ha 9 cançons. El nou senzill "Dues dones mestres" té dues versions, una més lenta amb guitarra acústica i la versió més canyera.

-Què trobarem en "Infinites rutes invisibles"?

La música que sempre he volgut fer i en aquesta ocasió amb una visió més personal i forta. El blues i el soul dels seixanta i setanta és el que m'ha marcat més o artistes com Bob Dylan.

-La banda que t'acompanya són els Biscuit?

Ells són cinc i anirem tots junts sobre l'escenari per complementar-nos i gaudir de la música en directe.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar