COPE

5-1-21

Quines restriccions entren en vigor a Catalunya dijous 7 de gener?

El toc de queda es manté igual que fins ara: de 22 a 6 h.

Audio

MIGDIA COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:39

Avui a Migdia Cope Catalunya i Andorra hem recordat les restriccions que ha aprovat el PROCICAT i que entren en vigor dijous 7 de gener furant 10 dies. Hem parlat amb Inma Soler, la Subdirectora de operativa de Protecció Civil. El resum de les noves restriccions són:

Confinament municipal cada dia de la setmana.

- Només podrà obrir el comerç de fins a 400 metres quadrats. Els caps de setmana només podran obrir els comerços essencials, com supermercats i farmàcies.

- Les activitats esportives només podran ser a l’aire lliure. Els gimnasos hauran de tancar del 7 al 17 de gener.

- L’escola començarà el dia 11 de gener. No hi haurà extraescolars, excepte les que es fan a la mateixa escola i el mateix grup.

- Les activitats de lleure queden suspeses.

- La restauració i la cultura es mantenen amb les mateixes restriccions.

- El toc de queda es manté igual que fins ara: de 22 a 6 h.

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar