COPE

CINEMA

"Otra ronda" una de les pel·lícules de l'any

Una pel·lícula marcada en els seus inicis de rodatge i producció per la tràgica mort d'una de les filles del director i ideòloga del film.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 14:52

Cada divendres, a migdia a COPE Catalunya, Víctor Esquirol (@vctoresquirol) ens recomana tres pel.lícules per gaudir. Aquestes són les d'avui:


"OTRA RONDA"
Quatre professors s'embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d'ells haurà de mantenir la taxa d'alcohol en el seu cos al mateix nivell durant la seva vida diària, intentant demostrar que d'aquesta manera poden millorar en tots els aspectes de la seva vida. Però les conseqüències de l'experiment els canviaran per sempre.


"LA NUBE"A Virginie li resulta difícil conciliar la seva vida d'agricultora amb la de mare soltera. Per a treure a la seva família avanci i evitar la fallida de la seva granja, es lliura en cos i ànima a la cria de llagostes comestibles.

La vida és dura: les preocupacions econòmiques i els problemes pràctics s'amunteguen, les tensions amb els seus fills i veïns augmenten. A poc a poc, Virginie comença a desenvolupar un estrany vincle obsessiu amb les seves llagostes: ni els seus fills són capaços ja de reconèixer-la.


"FALLEN ANGELS"
Leon Lai és un assassí a sou cansat del seu treball que es planteja deixar-lo. Michelle Reis és una prostituta que, a més de buscar-los els encàrrecs, li fa el treball brut a Leon. Però ella viu apassionadament enamorat d'ell, encara que mai s'hagin conegut en persona.

Lai coneixerà a una dona, Karen Mok, amb la qual començarà una relació. Aquesta, amb el temps, coincidirà amb Reis i els prepararà una cita en la qual Lai li confessarà els seus desitjos de retirar-se.

Reis, sentint-se rebutjada, li prepararà un ultimo treball. Intercalant-se amb aquesta història ens trobem amb un jove mut, Takeshi Kaneshiro, que vivint amb el seu pare té una difícil existència deguda a la seva deficiència física. Els seus dies transcorren entre els dispars treballs nocturns i servir de consol a una jove enganyada pel seu nuvi.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Maldini y Rubén Martín

Especial Eurocopa

Reproducir
Directo Maldini y Rubén Martín

Maldini y Rubén Martín

Especial Eurocopa

Escuchar